Aantal keer gelezen7

Barneveldse krant: Tweede Wielenwandel ‘wereldsucces’ met 156 deelnemers

maandag 23 juni 2008 18:30

,,Een wereldsucces’’, zegt Ton Uljee, één van de initiatiefnemers, over de tweede Wielenwandel die zaterdag plaats vond in Barneveld. Liefst 156 begeleiders wandelden met evenzoveel ouderen in een rolstoel vanaf het Raadhuisplein naar Intratuin en via een andere route weer terug. Onderweg werd onder meer een bezoek gebracht aan het Pluimveemuseum en de nieuwe kerk van de gereformeerde gemeente in Nederland.

Het evenement wordt georganiseerd door Interservice, het samenwerkingsverband van serviceclubs in de gemeente Barneveld. De deelnemers zijn afkomstig van verzorgingshuizen Nebo, Elim, Ruimzicht en Nieuw Avondrust en verpleeghuis Norschoten. ,,We willen hen iets laten zien van de ontwikkeling van hun woonplaats en dat wordt geweldig gewaardeerd’’, zegt Uljee. ,,Zoiets zouden we eigenlijk een paar keer per jaar moeten doen.’’

Wethouder Gerard van den Hengel gaf het startsein op het Raadhuisplein en wethouder Leen Verweij haalde de stoet binnen. Bij Intratuin kregen alle deelnemers een lunch en een plantje. Ook in het tuincentrum konden ze op hun gemak rondkijken.

Bron: Barneveldse krant

« Terug

Archief > 2008 > juni