Aantal keer gelezen1

ChristenUnie Barneveld de heide op .....

Fractie, bestuur en wethouder bezinnen zich alvast op de verkiezingen van D.V. 2010zaterdag 07 juni 2008 23:44

Afgelopen dag (zaterdag 7 juni 2008) zijn bestuur, fractie en wethouder een dag de heide op geweest. Het is binnen de Barneveldse ChristenUnie-afdeling inmiddels een goede gewoonte geworden om gemiddeld één keer per jaar met bestuur, fractie en wethouder een dag te vergaderen

Naast dat het goed is voor inhoudelijke afstemming, hebben we er ook veel aan in persoonlijke zin: je leert elkaar beter kennen en dat maakt het samenwerken makkelijker.

De heidag van 2008 stond daarnaast ook in het teken van terugkijken en vooruit kijken. Terugblikken op wat we als ChristenUnie allemaal gerealiseerd hebben en vooruit kijken op het vele en mooie werk wat er nog voor ons ligt. Verder hebben we als het ware de aftrap gegeven voor de verkiezingen van D.v. 2010.

Brainstormsessie met bestuur, fractie en wethouderHet lijkt nog erg vroeg, maar het vele werk wat nog gebeuren moet voordat het zover is willen we graag vroegtijdig opstarten. (opstarten selectieprocedure, opstellen verkiezingsprogramma, permanente campagne voorbereiden, ludieke acties verzinnen enz, enz..) Kortom u hoort, en leest, hier nog meer over. Daarbij gebruiken we graag de verkiezingsleus van 2006, SAMEN BARNEVELD, want zonder onze leden, bestuursleden, fractieleden en wethouder is dit onbegonnen werk. We roepen dan ook iedereen op die ons een handje wil helpen zich vooral aan te melden bij het bestuur. (Lina Jansma 0342-490932 of email >>> )

Na een dag vergaderen zijn we letterlijk de hei opgegaan: we hebben onder begeleiding van een Het Kootwijkerduin in KootwijkVeluwe ranger een stuk bos en stuifzand van Kootwijk bekeken. Nadat we daar heerlijk natgeregend waren, hebben we in een van de restaurants van het schilderachtige Kootwijk een maaltijd genut.

Voor een uitgebreid fotoverslag klik hier >>>

« Terug

Archief > 2008 > juni