ChristenUnie Live avond met band Trinity, 15 maart a.s. in Ede

Likedinsdag 11 maart 2014

In samenwerking met ChristenUnie Ede nodigen we jullie uit voor een gratis concert van Trinity.

Op zaterdagavond 15 maart a.s. organiseert de ChristenUnie Ede een verkiezingsconcert met de band Trinity. Een unieke avond waar niet de politieke standpunten maar muziek over het podium rolt.

Trinity bestaat uit de broers Elbert, Johan en Niek Smelt en hun vriend Bert. Ede is geen onbekend terrein voor ze, de broers hebben hier hun middelbare schooltijd doorgebracht. Tijdens hun kinderjaren woonden ze in Peru, waar hun ouders zendelingen waren. En dat is te horen in hun muziek. Peru is Spaanstalig en kent intense up-tempo muziek en andere instrumenten dan wij kennen. Deze cultuur vormt de basis van de muziek van Trinity. Naast Nederlands wordt er ook in het Spaans gezongen. Ook zijn er Keltische invloeden te horen waardoor verrassende nummers ontstaan.

Leon Meijer, lijsttrekker voor de ChristenUnie, is heel blij dat het gelukt is om Trinity - de meest gevraagde Gospelband van Nederland - naar Ede te krijgen. “In de politiek gaat het vaak om standpunten, om wat je kunt beredeneren. Wij willen laten zien dat het ook om je hart gaat. Wij zetten ons niet alleen met ons verstand in, maar ook met ons hart voor Ede. En met de muziek van Trinity kunnen we dat duidelijk maken.”

De ChristenUnie Live avond is er voor iedereen die de ChristenUnie een warm hart toedraagt of de partij beter wil leren kennen. Het is een moment waarop in deze campagne duidelijk wordt hoe geloof ook in de politiek het verschil kan maken. De band Trinity geeft een avondvullend concert. Hun muziek is aanstekelijk en toegankelijk voor jong en oud.

Aanmelden ChristenUnie Live-avond Ede

www.ede.christenunie.nl/live

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Live avond met band Trinity, 15 maart a.s. in Ede'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.