Aantal keer gelezen13

18/3/2014: De Campagnefinale met Carla Dik-Faber

CarlaDikTreinmaandag 03 maart 2014 21:16

De Campagnefinale met Carla Dik-Faber

(Ja, die van de motie voor de kwartiersdienst naar Ede!) 

Wij adviseren daarom ook Connexxion een trein met de naam Carla Dik in de dienstregeling op te nemen.Als dank voor haar motie die er voor zorgt dat er een belangrijke stap is gezet naar een kwartiers dienst naar Ede en een mogelijke doortrekken van de lijn naar Arnhem.Wat een plaatselijke partij al niet kan bereiken met een landelijk grote broer!

Op de campagnefinale avond kunt u haar ontmoeten.

De ChristenUnie verkiezingskaravaan sluit haar campagne dinsdag18 maart af. Na een intensieve campagne die er voor zorgde dat ambtenaren het druk hadden, de blauwe verf in Barneveld op was,  bakkers veel taarten moesten maken, de suikerspinmachine overuren draaide en veel CU-leden de handen uit de mouwen staken. We gaan over in  een rustiger stand. Met als grote leerpunt dat de verkiezingsbelofte om per kwartaal ergens in de gemeente  ons luisterend oor neer te leggen hoge prioriteit heeft.

Van 20.00 – 22.00 uur aan de  Van Schothorststraat 24 in Barneveld is iedereen van harte welkom.

De laatste kans om voor de verkiezingen te horen waarom wij Werken aan Welzijn! En waarom het mooi is om Geloof een stem te geven!

Het zal een heel gevarieerde avond worden met: Koffie/thee/gebak, Humor, Tweede kamerlid Carla Dik-Faber, Stellingen, Zingen, Lijstrekker Heimen Schuring, Campagne Bloopers, Wethouder Hans van Daalen, Discussie, Gebed, Hapje/Drankje, Band.  

En wie weet nieuws uit Den Haag?

« Terug

Archief > 2014 > maart