Aantal keer gelezen8

Campagne voeren in de lente!!

campagnedag 8 maartzaterdag 08 maart 2014 21:30

Het was vandaag een prachtige dag om op straat campagne te voeren. 8 maart was volgens het KNMI nog nooit zo warm! Bij de ChristenUnie hebben we met een grote groep enthousiastelingen in diverse kernen campagne gevoerd. We hebben heel mensen gesproken en dan hoor je dat Barnevelders heel tevreden zijn over hoe ze wonen en ook over het voorzieningen-niveau in onze gemeente.

Het viel ook op dat heel veel mensen uit andere plaatsen komen en in Barneveld zijn om een dagje te winkelen. Een goed teken! Onze winkelcentra zijn de moeite waard, ook voor mensen uit Amersfoort, Ede en Ermelo!

Dankzij die goede gesprekken, hebben we ook weer ideeën kunnen opschrijven op de Werken aan Welzijn-borden. Over verkeerssituaties die niet veilig zijn, bijvoorbeeld.

In de WauW-werkplaats werd ook hard gewerkt aan het maken van lekkere suikerspinnen. In de winkel ontstond een heuse wachtrij. Heel veel jonge Barnevelders hebben gesmuld van onze zoete lekkernij!

Verder zijn er vandaag duizend zadelhoesjes weggegeven. Altijd handig, zo'n hoesje. De ChristenUnie is er voor jou, ook als het regent! :-)

Het was een prachtige campagnedag! Ik krijg veel energie van dit soort dagen. Dat is maar goed ook, want het kost ook de nodige energie… :-)

Kijk op onze Facebook-pagina voor een foto-impressie van vandaag!

Heimen Schuring
Lijsttrekker
h.schuring@barneveld.nl

« Terug

Archief > 2014 > maart