Aantal keer gelezen10

Wij zijn een lokale partij! En provinciaal! En landelijk!!

stemmenwoensdag 05 maart 2014 23:00

In de aanloop naar de verkiezingen ontstaat er een beetje rare discussie over de vraag hoe lokaal je als partij bent. Landelijke politici moeten zich niet met de campagne bemoeien en sommige landelijke partijen worden een beetje zenuwachtig als peilingen voorspellen dat lokale partijen gaan winnen.

De ChristenUnie is een op-en-top lokale partij. We hebben een actieve kiesvereniging, met veel leden, we hebben lokale politici die heel veel contacten hebben met inwoners, ondernemers, verenigingen, kerken. We weten dus precies waar behoefte aan is en wat goed is voor Barneveld (lees onze lokale speerpunten of ons lokale verkiezingsprogramma er maar eens op na!!).

Maar we zijn meer! We zijn ook een provinciale partij. En een landelijke partij! En dat heeft heel veel voordelen!! Alleen maar voordelen. Ik ken alle Tweede Kamerleden en Statenleden persoonlijk en bel ze als wij hen nodig hebben.

Zo hebben we er via de provinciale en Tweede Kamerfractie voor gezorgd dat de Valleilijn 4x per uur van Barneveld-Centrum naar Amersfoort rijdt en blijft Carla Dik de Valleilijn op de agenda zetten in Den Haag. En laten we de Statenfractie zien dat het een slecht idee is om de tractoren niet op de rondweg in Voorthuizen te laten rijden. En onlangs hebben we Arie Slob nog kunnen voeden met Barneveldse ideeën rond zorg en welzijn.

De ChristenUnie is een lokale partij! En provinciaal! En landelijk!

Stem daarom op 19 maart ChristenUnie!! Voor een stevig lokaal, provinciaal en landelijk geluid!!

Heimen Schuring
Lijsttrekker
h.schuring@barneveld.nl

« Terug

Archief > 2014 > maart