Een Gezegend 2008!!

vuurwerkmaandag 31 december 2007 20:02

De ChristenUnie Barneveld wenst u veel Heil en Zegen voor 2008. We zien u graag op de nieuwjaarsreceptie op woensdag 2 januari om 20.30 uur in de Burgt.

In deze tijd van het jaar blikken we vaak terug en kijken we vooruit. Als we terugblikken, dan kunnen we niet anders zeggen dan dat we een zegenrijk jaar hebben mogen meemaken. Wij zijn God dankbaar voor alles wat we van Hem mochten ontvangen!  Ook het nieuwe jaar willen we in afhankelijkheid van God beginnen. Vanuit dat besef wil ik ook in 2008 graag uw raadslid zijn. Samen met u werken aan een mooi Barneveld. Mooi in alle opzichten. Ik wens u alle goeds toe voor het komende jaar. Vooral Gods zegen!
Heimen Schuring, ChristenUnie




De tijd van kerst en oud en nieuw nodigt ons allen uit om te ontspannen en te bezinnen. De komst van Jezus op deze aarde als het Licht dat ons van binnen beschijnt. Er is tijd voor elkaar, voor jezelf en voor God. Gelegenheid om na te denken over keuzes in je leven. Dat gaat verder dan ‘goede voornemens’. Ik wens u allen gezegende feestdagen en een jaar 2008 vol met goede keuzes.
Tjitske Kuiper






Heeft u nog iets te wensen voor het nieuwe jaar? Ik eigenlijk niet. Wat een welvaart is er waar we met vanzelfsprekendheid dagelijks gebruik van maken! En toch heb ik eigenlijk één wens: dat we véél en véél meer leven vanuit een dankbaar hart. Dat we onze zegeningen tellen. Dat we tot het besef komen dat we bijzonder bevoorrecht zijn in onze gemeente Barneveld, in ons land. Veel sterkte wens ik aan hen die gebukt gaan onder groot verdriet en zware zorg en voor wie dankbaarheid niet de boventoon kan voeren. God zij met u allen, ook in 2008!
Leen Verweij 

Labels
Achtergronden
Fractie
Vereniging

« Terug

Archief > 2007 > december