Aantal keer gelezen

Bijdrage ChristenUnie over kaders gemeenschappelijke regeling Permar WS

donderdag 04 oktober 2007 13:05

Het grote aantal beslispunten met beleidskaders laat zien dat de materie met aandacht en zorgvuldigheid behandeld moet worden. Het geheel komt op ons over als een beleidskader waarbinnen de Permar op een  goede manier  moet kunnen functioneren. Dat functioneren zal moeten blijken uit de zorg die gegeven wordt aan zwakkeren in onze samenleving. Het is belangrijk dat WSW geïndiceerden mee door dit werk kunnen deelnemen aan de samenleving.

 

We zullen instemmen met dit voorstel ook al hebben we vragen bij het derde kader over de aanbesteding. Het is de vraag of bewuster gebruikmaken van de Permar wel kan in openbare aanbestedingsprocedures.We laten dit staan omdat het niet meer dan een intentie is en we laten het staan omdat dit een gemeenschappelijke regeling is die aan meerdere gemeenten is voorgelegd. We willen daarmee het proces niet vertragen.

 

We hopen dat de Permar voldoende lessen heeft getrokken uit de vorige aanbestedingsprocedure. En vragen de wethouder om onze zorg hierover over te brengen aan het hoofdbestuur.

 

Namens de ChristenUnie

Henry Buitenhuis

« Terug

Archief > 2007 > oktober