Aantal keer gelezen4

Schoonmaakdag groot succes!

Het resultaat na 2 uur hard werken.zaterdag 15 maart 2008 17:17

De landelijke schoonmaakdag, waar ook de gemeente Barneveld aan mee heeft gedaan, was een groot succes. In totaal hebben ruim 80 personen, waaronder veel kinderen, meegedaan aan deze dag. Ook de ChristenUnie was vertegenwoordigd door een aantal fractie en bestuursleden.

Afgelopen jaren heeft de ChristenUnie jaarlijks haar eigen schoonmaakactie gehouden, dit jaar heft de ChristenUnie er voor gekozen om aan te sluiten bij de landelijke schoonmaakactie en waren de ChristenUnie leden vertegenwoordigd bij de verschillende wijkplatforms die deze actie gestalte gaven. Zo was Frits Appelman in Voorthuizen, Henry Buitenhuis in de Glind en heeft Tjitske Kuiper in haar eigen wijk geholpen met het verwijderen van het zwerfvuil. Daarnaast waren er ook nog een aantal bestuursleden, verspreid over de wijkplatforms, actief.

Tjitske Kuiper tijdens de landelijke schoonmaakdagTjitske in actie tijdens de schoonmaakactie.

 

 

 

 

 

Opvallend was dat er een groot aantal kinderen mee geholpen hebben wij deze actie. Alleen in wijk Zuid 3 waren al 12 kinderen aanwezig om te helpen 'hun' wijk er schoner uit te laten zien. In deze wijk alleen al werden er 15 zakken vol met afval verzameld. De bewoners waren het er allemaal over eens dat het goed is om de kinderen bewust te laten worden wat er gebeurd als men afval zomaar van zich af gooit.
Veel jongeren aanwezig tijdens de landelijke schoonmaakdag

 Er waren veel jongeren aanwezig.













Voor een uitgebreid foto verslag zie: www.barneveld.christenunie.nl/page/18456

 

« Terug

Archief > 2008 > maart