Aantal keer gelezen84

Robert van den Ham nieuwe voorzitter ChristenUnie Barneveld

Robert van den Hamzaterdag 24 november 2007 15:27

Het bestuur van de ChristenUnie in Barneveld heeft een nieuwe voorzitter van de lokale kiesvereniging en wel Robert van den Ham. Hiermee is de vacature ingevuld die was ontstaan na het vertrek van Remko Tamminga.

De noodzaak om een nieuwe voorzitter te zoeken ontstond toen Remko Tamminga werd verkozen tot kerkenraadslid van de Gereformeerde kerk vrijgemaakt te Barneveld/Voorthuizen. Robert was tot dat moment gewoon bestuurslid met in zijn portefeuille jongeren. Door het bestuur werd Robert naar voren geschoven en op de ledenvergadering van 22 november 2007 werd ook het akkoord gegeven door de leden. Robert zal in eerste instantie de 4 jaarlijkse termijn van Remko afmaken, waarna in 2008 hij opnieuw verkozen zal moeten worden voor een nieuwe 4 jaarlijkse periode.

We wensen Robert veel succes met zijn nieuwe functie.

Robert van den Ham woont sinds een kleine drie jaar weer  in de gemeente Barneveld. Als getogen Voorthuizenaar is hij getrouwd met Femmy Tekelenburg en zijn ze samen gestart in Apeldoorn. Daar zijn Leobart (13) en Annerie (11) geboren. Na 7 jaar is hij vanwege zijn werk verder getrokken naar het oosten, Wierden. Daar zijn Dieuwertje (9) en Eviroos (6) geboren. Na ook een mooie tijd daar te hebben gehad en wederom 7 jaar zijn ze "teruggekeerd" naar de Veluwe, Barneveld. Robert is lid van de Nederlands Hervormde kerk in Barneveld (PKN)

In iedere plaats heeft Robert ook naast het werk zijn steentje maatschappelijk mogen bijdragen. Nu voor de ChristenUnie! Met name het betrekken van de toekomst, de jongeren, is één van zijn prioriteiten binnen het bestuur. Hij hoopt op de diverse gelegenheden u maar ook JOU te ontmoeten en leuke maar vooral goede contacten te krijgen welke mogen leiden tot groei van onze lokale kiesvereniging en daarmee tot een mooie en gezonde Barneveldse samenleving.

Verder sport hij graag, volleybal, zwemmen of mountainbike. Ook kan hij genieten van een heerlijke wandeling of fietstocht.

« Terug

Archief > 2007 > november