Henry Buitenhuis beëdigd als raadslid

donderdag 07 juni 2007 15:10

Tijdens de kaderstellende raadsvergadering op 7 juni is Henry Buitenhuis beëdigd als raadslid namens de ChristenUnie. Henry is Ed Blankenstijn opgevolgd, die vanwege ander werk niet langer het raadslidmaatschap kon blijven vervullen.

Henry stelt zichzelf voor:

Sinds juli 2004 woon ik in Barneveld samen met mijn vrouw Ida en onze 6 kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar, We zijn hier komen wonen omdat we het belangrijk vinden dat onze kinderen voortgezet onderwijs kunnen volgen op een gereformeerde school.

Ik werk als Projectmanager Innovatie en ontwikkeling bij IPC Groen Ruimte, een onderwijs- organisatie die specialistische en kapitaals intensieve trainingen verzorgt voor beroepen die te maken hebben met de inrichting, onderhoud en beheer van de groene ruimte. Ik onderhoud hiervoor relaties met veel MBO en HBO scholen. Deze scholen kopen van ons bedrijf specialistisch trainingen voor hun leerlingen.

Door actief lidmaatschap van de GPJC ben ik gevormd en enthousiast geworden voor de politiek. Daar heb ik ook geleerd dat we onze aarde van God hebben gekregen om haar tot Zijn eer te bebouwen en onderhouden.
In onze vorige woonplaatsen Grootegast en Duiven ben ik actief gebleven in de politiek als bestuurslid.

Ook in Barneveld wil ik me graag inzetten voor een samenleving waarin onze kinderen kunnen opgroeien.

Bron foto: Barneveldse Krant

Labels
Fractie

« Terug

Reacties op 'Henry Buitenhuis beëdigd als raadslid'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > juni