Bijdrage uitbreiding Pluimveemuseum

donderdag 15 mei 2008 17:51

Tijdens de raadsvergadering van 14 mei 2008 heeft de ChristenUniefractie de onderstaande bijdrage gehouden mbt uitbreiding van het Pluimveemuseum te Barneveld.

Wij als christenunie zijn blij dat we het pluimveemuseum in onze gemeente hebben. Een museum dat  Barneveld als centrum van pluimvee-land  promoot en ook iedere keer weer op de kaart zet. We zijn daar trots op. Ook willen we onze waardering uitspreken voor alle vrijwilligers die zich steeds weer inzetten voor het voortbestaan van het Pluimveemuseum.

En ten derde maar zeker niet onbelangrijk is dat het pluimveemuseum in staat is om steeds weer het jaar met een sluitende begroting  af te sluiten. Dit is dan ook een teken dat het museum aan de behoefte voldoet en inspeelt op nieuwe ontwikkelingen.

 

Het Nederlands Pluimveemuseum bestaat dit jaar 25 jaar. Proficiat. Als waardering voor wat het musuem de afgelopen jaren heeft gepresteerd en als stimulering voor het uitvoeren van de grootse plannen  voor de komende jaren vinden wij een investeringssubsidie zeker op zijn plaats.

Namens de ChristenUnie Fractie,
Jaap van den Top

Labels
Bijdragen
Fractie

« Terug

Archief > 2008 > mei