Aantal keer gelezen1

SSS verhuizing in laatste fase

Impressie nieuwbouw de Meerwaarde Barnevelddonderdag 04 november 2010 17:10

Het is ,,zeer waarschijnlijk” dat volleybalvereniging SSS verhuist van sportpark Oosterbos in Barneveld naar de nieuwe sporthal van De Meerwaarde, die gebouwd wordt bij de nieuwe school aan de Rietberglaan in Barneveld. Dat zei wethouder Hans van Daalen dinsdagavond tijdens de commissievergadering over de begroting. ,,De vereniging en de school zijn momenteel in de laatste fase van dit overleg.”

Op dit moment krijgt de club dispensatie van de Nederlandse Volleybal Bond. Het eerste herenteam speelt op het hoogste niveau, de A-league, en daar zijn hallen van minimaal 9 meter hoog verplicht. Bij De Meerwaarde wordt aan die voorwaarde voldaan. De eventuele verhuizing heeft ook invloed op hockeyvereniging MHCB, die eveneens op sportpark Oosterbos zit en te kampen heeft met ruimtegebrek met kleedkamers. ,,Vertrek van SSS geeft voor deze vereniging mogelijkheden.”

Investeringen in nieuwe kleedruimtes worden uitgesteld, zo stelt het college voor, evenals investeringen in kunstgrasvelden voor sportcomplexen De Bosrand in Stroe en De Glind.

Bron: barneveldse krant

« Terug