Tjitske Kuiper en Panorama

woensdag 21 januari 2004 20:07

VARA stelt tv-uitzending Kuiper-Panorama uit
Uit de Barneveldse Krant
BARNEVELD - De VARA heeft het voor afgelopen maandag 19 januari geplande tv-item over een artikel in weekblad Panorama met een week uitgesteld.
Dit meldt een redacteur van het programma De Leugen Regeert. In het programma zou het Barneveldse ChristenUnie-raadslid Tjitske Kuiper in debat gaan met een freelance journalist van Panorama over een artikel dat hij heeft geschreven over Barneveld. Zie hiervoor ook het bericht elders op deze website.
Aanleiding voor het uitstel is dat Panorama op het laatst af heeft gezien van deelname aan het programma. De redactie van De Leugen Regeert gaat nu proberen hem toch te overtuigen. Verder wil de redactie voorrang geven aan actuele onderwerpen als de moord op de conrector van het Haagse Terra College en de zaak rond wethouder Rob Oudkerk.
Mocht Panorama van deelname blijven afzien, dan zal het onderwerp volgende week maandag 26 januari toch behandeld worden, belooft de redacteur.
De Leugen Regeert, een mediaprogramma waarin leugens en halve waarheden in de journalistiek worden belicht, wordt uitgezonden op Nederland 3 en begint wekelijks om 21.00 uur.
Labels
In de media

« Terug

Reacties op 'Tjitske Kuiper en Panorama'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.