Aantal keer gelezen5

Aan de keukentafel gebeurt het!!

keukentafelgesprekdinsdag 25 februari 2014 22:20

Wat gebeurt er bij u en jou aan de keukentafel? En wat staat of ligt erop?

De keukentafel heeft meestal een centrale plaats in huis. Men kan er het volgende doen: samen eten, wat drinken, wat praten, knutselen, lezen, bakken en koken, enz.

De keukentafel. Zou daar het meeste met elkaar gesproken worden? Zouden daar samen de meeste oplossingen worden bedacht?

Aan de keukentafel zit men meestal. Daar is rust en ontspanning. Men luistert als het goed is naar elkaar. Als ChristenUnie vinden we dit belangrijk. Ook de gemeente vindt dit belangrijk. Nu de veranderingen in de zorg dichterbij komen, heeft het keukentafelgesprek een steeds belangrijkere plaats. Daar gebeurt het! Daar kan men samen goede oplossingen bedenken voor zorgvragen. Dus als we samen met elkaar, met de gemeente en als gezinnen eens meer aan de keukentafel gaan zitten, zouden we dan niet samen verder komen?

Wij als ChristenUnie denken van wel!

Dus aan de keukentafel gebeurt het!

Vorige week was wethouder Hans van Daalen te zien in het TV-programma Nieuwsuur (klik hier voor de uitzending, de reportage start bij 30:03). Ook daar werd een keukentafelgesprek getoond. Barneved loopt voorop in deze aanpak en het geeft een hoge klanttevredenheid! Alle reden dus om door te gaan met deze aanpak! Samen aan de keukentafel om te Werken aan Welzijn!!

Heimen Schuring
Lijsttrekker ChristenUnie
h.schuring@barneveld.nl

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2014 > februari