Aantal keer gelezen1

Zorg in het Zonnetje, nominatie voor verpleeghuis Norschoten

vrijdag 23 september 2005 21:51

De ChristenUnie reikt binnenkort een prijs uit aan een verpleeghuis dat beter, dan gemiddeld, presteert op het gebied van welbevinden van haar bewoners. De prijs is een initiatief van de ouderenwerkgroep van de Christenunie.  De ouderenwerkgroep wil op deze manier positieve aandacht vragen voor de zorg, in verpleeghuizen, en laten zien dat er ook genoeg mensen zijn die met veel liefde en aandacht werken in de zorg.
 
De ChristenUnie is net als iedereen, bezorgd om de zorgkwalititeit van verpleeghuizen. Toch weten we ook dat er vele huizen zijn waar de mensen zich met zorg en liefde omringd voelen en waar oplossingen voor de problemen zijn gevonden. Die instellingen willen we graag "in het zonnetje" zetten, zo luid de uitleg van de ouderenwerkgroep.
We willen ingaan tegen het deels onterechte imago van de verpleeghuizen. De genomineerde verpleeghuizen zorgen door  inventieve oplossingen en hard werken om allerlei problemen voor te zijn. Hiermee kunnen zorginstellingen waar het minder goed mee gaat weer hun voordeel doen.
 
De genomineerde zijn:
1) Verpleeghuis Norschoten in Barneveld
2) Verpleeghuis De Amandelboom in Kampen
3) Verpleeghuis Naarderheem in Naarden
 
Eind oktober reikt Andre Rouvoet de trofee uit.  De prijs is een initiatief van de ouderenwerkgroep: ouderen@christenunie.nl

We houden u via de site op de hoogte. Voor meer informatie over verpleeghuis Norschoten: Verpleeghuis Norschoten.

 

« Terug

Reacties op 'Zorg in het Zonnetje, nominatie voor verpleeghuis Norschoten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.