Aantal keer gelezen2

Introductiecursus in Barneveld van start: boeiend èn druk bezocht!

zaterdag 03 september 2005 18:53

Donderdagavond 1 september 2005. Vanaf half acht druppelen er steeds meer cursisten een zaal van kerkgebouw ‘De Burcht’ in Barneveld binnen. De uiteindelijk twintig cursisten komen allemaal met hetzelfde doel: meer te weten te komen over het ontstaan van de ChristenUnie. En waar kan je dat nu beter te weet komen dan op de “Introductiecursus” van de ChristenUnie!
 
Om acht uur startte de avond met een voorstelronde. Jong, op leeftijd, plaatselijk gebonden of komend van ver, op de achtergrond actief of net CU-lid; het blijkt een divers gezelschap. Cursusleider Evert de Graaf (CU-wethouder in Putten) volgde snel met een boeiende les geschiedenis. Zijn achtergrond (voorheen was hij docent geschiedenis) en zijn dagelijkse praktijk als actief politicus bracht ons een boeiende avond. Om 10 uur was de avond weer ten einde.
 
De introductiecursus van ChristenUnie is na een lange periode weer van start gegaan. De positieve ervaringen van deze eerste avond beloofd een goed vervolg in de nog komende twee avonden.
 
De andere avonden staan gepland op donderdag 22 september en woensdag 26 oktober 2005 en zullen beginnen om 20.00 uur. Locatie is kerkgebouw de Burcht aan de Schothorststraat 24 in Barneveld.

Door: Maarten van der Boon, PR-commissie

« Terug

Reacties op 'Introductiecursus in Barneveld van start: boeiend èn druk bezocht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.