Aantal keer gelezen2

20 en 21 maart make a difference day

wat is dit? illegale bomenkap door raadsleden??vrijdag 20 maart 2009 08:00

Ieder jaar is er in maart het MADD weekend. De ChristenUnie ondersteund deze actie van harte en zal ook actief zijn op een van deze dagen. Ook in Barneveld zal er op 20 en 21 maart extra aandacht zijn voor het vrijwilligers werk.

Dit jaar is MADD op 20 en 21 maart. Die twee dagen zet MADD de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Daarmee levert MADD een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk; bevordert maatschappelijke inzet en leidt het ieder jaar tot een toename van het aantal vrijwilligers. Als u als (vrijwilligers-)organisatie meedoet aan MADD heeft u twee dagen extra handjes. Daarnaast levert MADD u veel publiciteit, nieuwe netwerken en op langere termijn mogelijk ook nieuwe vrijwilligers op.

De bedoeling is dat u op één of beide dagen een activiteit organiseert. Denk aan een muziekmiddag, een spelletjesmiddag, een verwenactiviteit, een buitenactiviteit, een klusactiviteit etc. Uw idee kunt u aanmelden op www.madd2009.nl. Via ‘klus aanmelden', kunt u uw activiteit zo ook landelijke bekendheid geven. De vrijwilliger kan zich via dezelfde site dan aanmelden voor uw activiteit. Op deze site kunt u eveneens inspiratie opdoen: tal van voorbeelden vindt u er.

Geef uw klus ook op bij de Vrijwilligers Centrale Barneveld. Op deze manier weten wij welke MADD-activiteiten er plaatsvinden in de gemeente Barneveld. Samen met u is het dan mogelijk om daar lokaal meer aandacht aan te geven door bijv. een artikel in de krant en op www.vcb.nl

Heeft u vragen over MADD of wilt u meer informatie en/of aanmelden, neem dan contact op met de Vrijwilligers Centrale Barneveld. Telefoonnummer: 0342-404120 of e-mail: jeovereem@vcb.nl

U laat deze kans toch niet liggen?

De gouden tip voor MADD 2009: ‘'Denk niet te groot, maar wees creatief en flexibel!''

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Geen resultaten gevonden

« Terug

Archief > 2009 > maart