Aantal keer gelezen3

Schoonmaakactie ChristenUnie afgelast, nieuwe datum 24 maart

Actie schoonmaakdag800zaterdag 03 maart 2007 10:00

Vanwege de bijzonder slechte weersomstandigheden op zaterdagmorgen 3 maart heeft de ChristenUnie Barneveld de schoonmaakactie afgelast. Maar we willen het opschonen niet achterwege laten en gaan in de herkansing op 24 maart op de Landelijke Opschoondag.

Vanwege de bijzonder slechte weersomstandigheden op zaterdagmorgen 3 maart heeft de ChristenUnie Barneveld de schoonmaakactie afgelast.

Maar we willen het opschonen niet achterwege laten en gaan in de herkansing op 24 maart op de Landelijke Opschoondag. 

We willen dan aanhaken bij het initiatief van de gemeente om ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur de handen uit de mouwen te steken.

Als u niet meedoet met uw wijkplatform, kom dan op 24 maart om twee uur naar de Vetkamp. Van daaruit gaan we de locaties opschonen die door diverse plaatsgenoten zijn aangedragen, zoals o.a. langs het spoor bij het Christiaan Huygens, rond het gebouw van Meerkanten, achteraan langs de Thorbeckelaan en een aantal andere fietspaden.

Heeft uw straat een schoonmaakbeurt nodig of kent u locaties in de gemeente Barneveld die een grondige schoonmaak verdienen, geef het aan ons door... pr@barneveld.christenunie.nl of bel 0342-493758

We gaan toch SAMEN voor een schone gemeente BARNEVELD!

 

« Terug

Reacties op 'Schoonmaakactie ChristenUnie afgelast, nieuwe datum 24 maart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > maart