Een weg over de begraafplaats?

Begraafplaats de Plantage
04_Jaap_van_den_Top_1_lowres.jpg
Door Jaap van de Top op 7 maart 2018 om 23:53

Een weg over de begraafplaats?

Een weg over de begraafplaats? Nou, liever niet nee... Vanavond vergaderde de gemeenteraad over de uitbreiding van begraafplaats de Plantage. Dat zou aan de overkant van de Oldenbarnevelderweg moeten gebeuren. Voor de rust en eerbied zien wij graag dat de weg verlegd wordt, zodat de begraafplaats 1 geheel vormt ook na de uitbreiding. 

Daarvoor dienden we een voorstel in samen met SGP en Burger Initiatief. Met een stemverhouding van 15 voor en 15 tegen blijft het voorstel nog even liggen en wordt er na de verkiezingen opnieuw gestemd. Bekijk hieronder de toespraak van Jaap van den Top van ChristenUnie Barneveld met daarin zijn voorstel.

Bekijk de hele vergadering en bijdragen van andere partijen hier: http://player.companywebcast.com/gemeentebarneveld/20180307_1/nl/player

Deel dit bericht