Aantal keer gelezen10

ChristenUnie on tour: campagne in alle kernen!

20120901 ChristenUnie on tour - 7 poster bijplakken.JPGzaterdag 01 september 2012 16:38

De ChristenUnie heeft op zaterdag 1 september alle kernen van de gemeente Barneveld bezocht. Met de nieuwe promotiekar was het prettig en snel campagne voeren. Het was een mooie dag met veel prettige gesprekken.

De nieuwe promotiekar heeft de nodige kilometers gemaakt. De dag begon in Voorthuizen, op de markt, daarna werd koers gezet richting Garderen, om van daar uit naar Stroe te rijden. De karavaan reed daarna door naar Kootwijk en Kootwijkerbroek was de laatste bestemming voor de ochtend.

In de middag ging een nieuwe campagneploeg van start in Barneveld, in het centrum. Daarna is De Glind bezocht, om vervolgens via Achterveld (waar we nog een poster hebben vervangen namens kiesvereniging Leusden) naar Terschuur te rijden. Ook werd een bezoek gebracht aan Zwartebroek. Tenslotte is het campagneteam weer richting Barneveld gereden, waar het winkelend publiek werd getracteerd op pepermunt.

Uiteraard werd er veel over politiek gesproken. We kregen - op een enkele uitzondering na - positieve reacties. Nog niet iedereen gaat op de ChristenUnie stemmen, maar er werd wel met waardering gesproken over de partij en over partijleider Slob. 

Hieronder een fotoverslag van de middagploeg.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie on tour: campagne in alle kernen!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.