GOED VOORNEMEN - KOOP LOKAAL - GESPREK MET DE BURGEMEESTER

4.png
Henk Wiesenekker
Door Henk Wiesenekker op 3 januari 2022 om 20:34

GOED VOORNEMEN - KOOP LOKAAL - GESPREK MET DE BURGEMEESTER

De afgelopen maanden waren voor veel ondernemers pittig. Juist nu is het belangrijk om onze lokale winkeliers en ondernemers te steunen. Daarom gingen wij met diverse ondernemers en winkeliers in gesprek. De opbrengsten daarvan deelde Henk Wiesenekker meteen na het weekend met burgemeester Jan Luteijn.

De zorgen die de winkeliers met ons deelden en waaraan de Barneveldse krant vandaag aandacht besteedde, begrijpen we goed. Daarom hebben we vanmorgen een mail naar de landelijke fractie van de ChristenUnie gestuurd om deze zorgen te delen. Net als de bereidheid van ondernemers om op een "veilige en verantwoorde" manier op te kunnen. Dit heeft Henk Wiesenekker vandaag ook meteen telefonisch besproken met burgemeester @jan_luteijn . Ook de burgemeester voelt mee in de zorgen en zal die actief delen met bestuurders die direct invloed hebben op te maatregelen. Bovendien is hij bereid om hierover te spreken met winkeliers en ondernemers en te kijken naar mogelijkheden binnen de beperkingen.

Deel dit bericht