Rufo Petri (52) aangesteld als raadscommissielid

Rufo 1[38938].jpg
Henk Wiesenekker
Door Henk Wiesenekker op 15 december 2021 om 19:32

Rufo Petri (52) aangesteld als raadscommissielid

Rufo Petri is de komende maanden aangesteld als raadscommissielid voor de ChristenUnie. Deze kans ontstond vanwege het zwangerschapsverlof van Dianne de Kwant. In dit bericht stelt hij zich kort voor.

Mijn wieg stond in Den Haag. Vanwege onze Latijnse achternaam kozen mijn ouders voor Latijnse voornamen voor hun 6 kinderen. Ik kreeg de naam Rufo (spreek uit: Roefo). Via mijn huwelijk met Marianne de Gooijer ontdekte ik Barneveld en omgeving. Eerst woonden we 5 jaar in Kootwijkerbroek. Sinds 1998 wonen we in Barneveld. We voelen ons gezegend met 7 kinderen (3 van onszelf, 3 aangetrouwde kinderen en een kleinkind).

In een ver verleden studeerde ik Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. In 2018 rondde ik een opleiding Master of Business Administration (toegepaste bedrijfskunde) af. In het dagelijks leven ben ik manager Marketing, Communicatie en Cliëntenvoorlichting bij een grote christelijke zorggroep met 15 locaties in de regio Zuidoost Utrecht.

De politiek is voor mij een geheel nieuw terrein. Graag wil ik vanuit mijn christelijk geloof en in afhankelijkheid van God mij inzetten voor de inwoners van alle dorpskernen van de gemeente Barneveld.

Als raadscommissielid ondersteun ik de fractie van de ChristenUnie Barneveld. Samen willen we het juiste doen voor de inwoners van onze prachtige gemeente. Ook u kunt daar deel aan hebben: bid voor ons, stem op ons, en word lid van de ChristenUnie! [ linken naar https://www.christenunie.nl/welkom in apart tabblad]