Aantal keer gelezen206

Wouter de Kool tijdelijk raadscommissielid vanwege zwangerschapsverlof Dianne de Kwant

Wouter de Kool.jpgwoensdag 12 februari 2020 21:16

Vanwege haar zwangerschap zal Dianne de Kwant haar werk als raadscommissielid vanaf 18 maart tot in juli een tijdje neerleggen. Zij wordt vervangen door Wouter de Kool. Hieronder stelt Wouter zichzelf voor.

'Voor mij is de politiek niet nieuw. Eerder was ik al politiek actief in de stadsdeelraad van Amsterdam Zuid Oost / De Pijp. Voor mij is dit een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de lokale politiek. Maar ook om van betekenis te kunnen zijn voor de inwoners van de gemeente Barneveld.

Ik ben opgegroeid in Voorthuizen. Door studie en werk heb ik wat omzwervingen gehad richting Enschede, Amsterdam en Utrecht. Maar uiteindelijk ben ik weer terug. Ik woon nu in Barneveld met mijn vrouw Janneke en drie kinderen. Hen support ik op zaterdag bij de lokale sportverenigingen. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Gereformeerde Kerk in Barneveld, waar ik voorzitter ben van de muziekcommissie.

Als bestuurskundige ben ik gestart in het bedrijfsleven. Maar na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar het betekenisvolle politievak. Ik werk momenteel bij de politie in Oost Brabant als strategisch adviseur. Ook speel ik (alt)hobo in het Nederlands Politieorkest. Muziek is een grote hobby van me. Naast het politieorkest speel ik ook bij de Harmonie in het Barnevelds Philharmonisch Orkest.'

Wij kijken er naar uit dat Wouter onze fractie komt versterken met zijn ervaring, kennis en kunde om zo goed mogelijk samen ons te blijven inzetten voor het welzijn in onze gemeente.

« Terug

Reacties op 'Wouter de Kool tijdelijk raadscommissielid vanwege zwangerschapsverlof Dianne de Kwant'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.