Creatieve Voorthuizenaren gezocht?!

Kerkstraat
05_Henry_Buitenhuis_1_lowres.jpg
Door Henry Buitenhuis op 3 november 2022 om 22:24

Creatieve Voorthuizenaren gezocht?!

Herstel gemeentelijk deel Pastorie- en sparrenbos Voorthuizen

De ChristenUnie staat voor een Pastoriebos die op een ruimhartige manier wordt aangepast aan de wensen van de inwoners van Voorthuizen. Dat is vastgelegd in de motie die we eerder hebben aangenomen en daarvoor staan we nog steeds.

Het kader dat we daarvoor nu meegeven is een ruimhartig budget. En wat onze fractie betreft is dat tegelijk ook het maximale budget. De wethouder geeft aan dat er een anterieure overeenkomst is. Wij nemen aan dat daarin vastgelegd is dat het dat het kerkenpad blijft liggen op de plek waar die nu is. Wij vragen daarover van het college duidelijkheid.

Het Pastoriebos komt tot stand via een goed participatieproces. Daarover willen we vooraf ons vertrouwen in uitspreken. Omdat we verwachten dat de inwoners van Voorthuizen verrassende keuzes gaan maken die passen binnen het ruimhartige budget. We verwachten dat het met creativiteit zelfs goedkoper kan.

Labels: , , ,