Richt je bij tegengaan van cybercriminaliteit ook op de ouderen

bk25bespiegelingenhenkwiesenekker1.JPG
CU-Socialmediafoto
Door ChristenUnie Barneveld op 10 november 2021 om 21:11

Richt je bij tegengaan van cybercriminaliteit ook op de ouderen

In de begroting heeft het college plannen opgenomen om cybercriminaliteit tegen te gaan door jongeren en ondernemers cyberwise te maken. Prima voorstellen. Maar wat de ChristenUnie betreft moet dit beleid ook gericht zijn op ouderen. 

Juist ouderen kunnen door cybercriminaliteit veel geld verliezen, maar misschien nog wel erger, hun gevoel van veiligheid en vertrouwen in de medemens. Daarom heeft ChristenUnie fractievoorzitter Henk Wiesenekker bij de begroting een motie geïnitieerd om de ouderen hierin te betrekken. Deze motie is mede ingediend door de SGP, LB en het CDA.

Deel dit bericht