Aantal keer gelezen

Nog één maand!!!

heimen nieuwe foto breedwoensdag 19 februari 2014 09:15

Over één maand mag jij - als je stemgerechtigd bent - naar de stembus. Misschien heb jij je keus al gemaakt, misschien ligt het nog helemaal open...

Stem je op een partij die past bij jouw levensovertuiging, of ga je voor een partij die juist net dat ene standpunt heeft, dat helemaal bij jou past?

In deze blog zal ik de komende maand tal van onderwerpen aansnijden. Om je te vertellen wat de ChristenUnie de komende vier jaar in Barneveld wil. De ChristenUnie wil werken aan Welzijn, dat is ons motto, maar wat houdt dat in? De komende maand wil ik je daar in deze blog meer over te vertellen.
Ik zal het kort houden, zodat je niet halverwege afhaakt.
Ik zal ook zo concreet mogelijk zijn, maar je moet me ook toestaan nuances te benoemen. Politiek is het afwegen van belangen, het afwegen van voor- en nadelen.
Ik hoor ook graag wat jij er van vindt. Ga met me in discussie. De mening van andere partijen ken ik wel, maar jouw mening, daar ben ik benieuwd naar!

Ik hoop dat je dagelijks mijn blog gaat lezen. Dat ik je aandacht kan vasthouden en dat ik je help bij het maken van je keuze op 19 maart. En natuurlijk hoop ik dat je dan ChristenUnie gaat stemmen! :-)

Heb je nu al vragen, of wil je mij ergens anders voor benaderen? Stuur me gerust een bericht via mailadres h.schuring@barneveld.nl, via @hschuring (op twitter) of via m'n facebookpagina (https://www.facebook.com/heimen.schuring) .

Graag tot morgen, dan duiken we de inhoud in!! 

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2014 > februari