Aantal keer gelezen4

WauW-Werkplaats ChristenUnie geopend

Opening ChristenUnie Wauw-Werkplaats-3-kopzaterdag 01 maart 2014 12:36

De ChristenUnie WauW-Werkplaats aan de Langstraat in Barneveld is zaterdag 1 maart geopend door de Teunis Ruiter van RuiterActief met een van zijn cliënten. RuiterActief was winnaar geworden in de Like-actie van de ChristenUnie. Na de opening werden zij gefeliciteerd door Heimen Schuring en kregen zij de prijs: 14 persoon-dagen vrijwilligerswerk.

Werken aan uw Welzijn  

Ook de overburen deden nog mee in de feestvreugde

Er zijn al veel vrijwilligers in Barneveld, maar de komende jaren zal dat aantal zeker groter moeten worden als de zorg vanuit de overheid afneemt. Hoe gaan we dat samen doen op een zo efficiënt mogelijke manier, maar ook met ons hart. Participeren met het hart, dat willen we bij de ChristenUnie graag.

Wij zijn er van overtuigd dat er in de Barneveldse samenleving meer ideeën leven dan op het gemeentehuis bekend zijn. Die ideeën daar zijn wij naar op zoek en passende ideeën gaan wij  het gemeentehuis inbrengen. We starten de actie in onze WauW-werkplaats  in de Langstraat (tegenover de RK-kerk) en gaan na de verkiezingen verder met de mobiele WauW-werkplaats. U kunt op zaterdag 8 en 15 maart al vast aan het werk in onze werkplaats.

Van harte welkom en voor uw kinderen is er iets lekkers!!

Meer foto´s op http://www.facebook.com/media/set/?set=a.539405549506981.1073741836.388745857906285&type=1

« Terug

Reacties op 'WauW-Werkplaats ChristenUnie geopend'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2014 > maart