Heimen Schuring (fractielid)

Wie is Heimen Schuring?

Je weet wat de HEER van je wil:
niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten
en nederig de weg te gaan van je God.

Deze bekende woorden uit het Bijbelboek Micha, hoofdstuk 6 vers 8, zijn mijn persoonlijke drijfveer om me in te zetten voor mijn gezin, mijn familie, mijn werk, mijn kerk en voor Barneveld.

Naast een heel gezellig en best wel druk gezin en een boeiende en uitdagende baan op het hoofdkantoor van de Rabobank, wil ik me inzetten voor de maatschappij. Dat is nu via de politiek (alweer sinds 2004), maar dat kan over een aantal jaar best ook via de kerk of via een stichting of vereniging zijn.

Ik ben raadslid namens de ChristenUnie. De ChristenUnie streeft naar een samenleving die meer en meer functioneert naar Gods wil. Dat sluit perfect aan met de Bijbeltekst bovenaan dit stukje. Daarom voel ik me zo verbonden met de ChristenUnie!

In de jaren als raadslid heb ik veel mensen gesproken en ben ik bij veel bedrijven en organisaties op bezoek geweest. Elke keer ben ik trots, als ik enthousiaste vrijwilligers gesproken heb, of als ik gehoord heb welke mooie dingen er gedaan worden in onze Barneveldse bedrijven en instellingen. We mogen het goed hebben, hier in Barneveld. Voor mensen die ziek zijn en voor mensen die op een andere manier onze hulp nodig hebben zorgen we goed in Barneveld. Via familie, via buren, via de kerk of via andere instanties wordt de helpende hand geboden. Prachtig! Ook iets om trots op te zijn!

Ik wil me in de politiek inzetten om dat zo te houden: een Barneveld waarin we naar elkaar omzien en waar we voor elkaar zorgen. Dat gebeurt vandaag al, dat kan altijd beter, maar dat moeten we vooral ook vasthouden!

Ik kan dat niet alleen. Daar heb ik uw hulp bij nodig. Door op de ChristenUnie te stemmen, maar ook door mij te mailen, te bellen of te schrijven als u mensen spreekt die hulp nodig hebben. Of als u situaties tegenkomt die niet goed zijn.

Samen met u wil ik werken een mooi Barneveld, waar het voor iedereen heerlijk wonen, werken en recreëren is!

Personalia

Geboren: 27 maart 1972 in Apeldoorn
Burgerlijke staat: Getrouwd met Alma en vader van Anne, Stefan en Mirjam
Beroep: Manager binnen het betalingsverkeer van de Rabobank
Kerkelijke gemeente: Hervormde Gemeente van Barneveld
Hobby's: Lezen, vakantie, beetje piano spelen en koster van de Goede Herderkerk

De Stemming

Verschenen in: Barneveld Vandaag, 19 december 2013