Kees Heek

Wie is Kees Heek

Jarenlang heb ik langs de politieke kant gestaan, wel geïnteresseerd, maar vooral druk met gezin, werk en kerk. Nu proef ik voor het eerst aan het politieke handwerk, dat is weer eens wat anders. Ik mocht direct starten als campagneleider, dat is leuk maar ook intensief. Als campagneleider zit ik gelijk middenin de plaatselijke politiek en die heeft zo zijn eigen dynamiek merk ik. Heel leuk om met enthousiaste mensen in het campagneteam, het bestuur en de fractie aan de slag te gaan. Daar zitten ook jonge mensen bij die mij inspireren om er helemaal voor te gaan.

Mijn hele werkzame leven heb ik gewerkt in het voortgezet onderwijs. Ik ben begonnen als docent lichamelijke opvoeding en biologie, daarna werd ik coördinator van de onderbouw, sectordirecteur, MT-lid en nu werk ik als bestuurder. Ik ben altijd werkzaan geweest in het vmbo of één van zijn voorgangers.

Als gezin zijn we gestart in Scharnegoutum (bij Sneek), daarna volgden Alphen aan den Rijn en Amersfoort en nu dus sinds 2005 Barneveld. Ons gezin in Barneveld bestaat nu nog uit mijn vrouw Alke en onze zoon Ard. De andere zes kinderen hebben hun eigen plek. Vier zijn er getrouwd en we hebben inmiddels zes kleinkinderen. Dat geeft op z’n tijd gezelligheid en drukte. Maar anders dan vroeger houdt de drukte na een logeerpartij ook gewoon ineens weer op. Dat is ook heerlijk!

Vanwege mijn werk ben ik in Barneveld komen wonen en dat blijkt een geweldig voorrecht te zijn. Een dorp, niet te groot en niet te klein, alles bij de hand. Een dorp met ondernemers, uitvinders, harde werkers en vrijwilligers in grote getale. Voor die laatste groep heb ik diep respect gekregen. Zij dragen bij aan een groot deel van het welzijn van de Barnevelders.

Werken aan Welzijn, daar gaan wij als ChristenUnie voor en daarom krijgen vrijwilligers wat mij betreft een VIP-behandeling.

Personalia Kees Heek:

Geboren: 24 mei 1958 in Bunschoten Spakenburg
Burgerlijke staat: Gehuwd, 7 kinderen en 6 kleinkinderen
Beroep: Voorzitter College van Bestuur van een school voor Voortgezet Onderwijs
Kerkelijke gemeente: Gereformeerde kerk Vrijgemaakt in Barneveld
Hobby's: Sporten (fietsen, volleybal, hardlopen, schaatsen), tuinieren en een goed boek lezen.